Elveszettnek hitt adatait visszaállítjuk!
Adatmentés


Elveszett, nem találja, letörölte, megformázta, tönkrement? Ne mondjon le elveszett adatairól, van segítség a bajban megfizethető áron is! Tegyen egy próbát, hozza el hozzánk megsérült adathordozóját! 

Next Unit of Computing
Az új generáció
Intel NUC mini PC


Kis helyigényű és alacsony fogyasztású, ezért igazi alternatíva a mobilitást nem igénylő munkahelyi, vagy otthoni hagyományos számítógépeknek. Kérjen ajánlatot!

Intel szerverek az Ön vállalkozása számára is!
Szerver értékesítés


Fedezze fel az Intel szerverekben rejlő páratlan lehetőséget, a konfigurálhatóság szabadságát, a kimagasló minőséget és a kiáló ár/érték arányt! Szervereink fáradhatatlanul teszik a dolgukat anélkül, hogy Önnek gondot okoznának! Tegyen egy próbát, kérjen tőlünk ajánlatot! 

Mobilitás Intel processzor alapú notebookokkal!
Notebook értékesítés


Mindazok számára, akiknek a mobilitás elengedhetetlen, a legjobb választás egy Intel processzoraira épülő notebook, ultrabook vagy tablet. Oldalunkon több száz notebook közül válogathat, de a megfelelő darab kiválasztása szakértői segítséget igényel, nálunk azt is megtalálja! 

Intel alapú RACK számítógépek

RACK PC értékesítés


2U, 3U vagy 4U magas rackbe szerelhető számítógépeink a legkülönfélébb feladatokat látják el szerte az országban. Minden számítógépünket 3 év helyszíni garanciával adjuk! 

El sem indul, lefagy, melegszik, esetleg összetört?!
Notebook szerviz


Nem feltétlenül kell meghibásodott laptopja helyett újat vásárolni! Márkafüggetlen szervizünk korrekt áron javít típustól függetlenül valamennyi laptopot. A bevizsgálás díjmentes! Ne mulassza el laptopját évente egyszer karbantartásra elhozni! Megelőző éves tisztítás, karbantartás 10.000Ft+ÁFA!  

Ipari PC-k,
automatizálás
Ipari megoldások


Az ipar számos területére kínálunk megoldást ipari mini pc-k, panel pc-k, rack pc-k, POS terminálok, vékonykliensek, tabletek, PDA-k, billentyűzetek, nyomtatók és monitorok formájában. Testreszabott műszaki tanácsadással állunk rendelkezésükre! 

Kiemelt ajánlatok, hírek, akciók:

Az Office 2019 újdonságai

Alig egy hónappal ezelőtt megjelent a Microsoft legújabb irodai szoftver csomagjának a legújabb, örökös licence formájában megvásárolható verziója, a Microsoft Office 2019. Az előfizetéses verzióban korábban folyamatosan megjelenő és elérhető újdonságokat most a szoftvercég beépítette az októberben megjelenő változatba. 

Az alábbiakban kiemelünk néhány újdonságot, mely a most kiadott verzióban jelent meg. A cikkben szereplő linkekre kattintva a Microsoft oldalán további információkat talál az újdonságokról. 

Látványosabb tartalmak:

Érdekes képi elemekkel egészítheti ki dokumentumait, munkalapjait és bemutatóit. Ehhez Scalable Vector Graphics (SVG) formátumú képeket szúrhat be, amelyekhez szűrőket alkalmazott.

Elérhető: Word, Excel, PowerPoint

További információ

Leküzdheti a nyelvi akadályokat

A Microsoft Translator segítségével szavakat, kifejezéseket és egyéb kijelölt szövegrészeket is lefordíthat más nyelvekre.

Elérhető: Word, Excel, PowerPoint

További információ

LaTeX-egyenletek támogatása

Önök kérték! A LaTeX-szintaxissal mostantól matematikai egyenleteket hozhat létre.

Elérhető: Word

További információ

Az objektumok megmozgatása az Alakváltás segítségével

Az Alakváltás segítségével a folytonosság érzetét keltő animációkkal, áttűnésekkel és objektummozgásokkal léphet egyik diáról a másikra.

Elérhető: PowerPoint

További információ

A Tartalombetekintő funkcióval megtalálhatja, amit keres.

A Tartalombetekintő funkcióval tetszőleges sorrendben tud átváltani egyik diáról a másikra. Előreugorhat a bemutatóban, vagy ismét visszatérhet korábbi diákra anélkül, hogy megszakítaná a bemutató menetét.

Elérhető: PowerPoint

További információ

Diavetítés futtatása digitális tollal

Diáinak léptetéséhez használhatja a Surface tollát, vagy más olyan tollat, amelyen van Bluetooth gomb

Elérhető: PowerPoint

További információ

Új függvények

SZÖVEGÖSSZEFŰZÉS, FŰZ, HAELSŐIGAZ stb. Hagyja az Excelt dolgozni, hogy ne Önnek kelljen.

Elérhető: Excel

Szabadkézi műveletek minden célra

A szabadkézi elemeket alakzatokká konvertálhatja, leírhatja a bonyolult matematikai problémákat, kiemelheti a szöveget, és még számos egyéb lehetősége is nyílik. Ujjal és tollal egyaránt működik, sőt az egér is beválik rajzeszköznek.

Elérhető: Word, Excel, PowerPoint, Visio

További információ

Adatábrázolás új diagramokkal

11 új vonal-, oszlop- és sávdiagram diagram közül választhat. A mezőket leképezheti a diagram dimenzióira, és azonnal megnézheti a módosítások előnézetét.

Elérhető: Acces

További információ

A nagy szám (bigint) adattípus támogatása

A Nagy szám adattípus egy nem pénzbeli numerikus értéket tárol, és kompatibilis az SQL_BIGINT adattípussal az ODBC-ben. Ez az adattípus hatékonyan végez számításokat nagy számokkal.

Elérhető: Acces

További információ

Tevékenységek összekapcsolása egyszerűen

Többé nem kell megjegyeznie annak a tevékenységnek az azonosítóját, amelyet össze szeretne kapcsolni. Ha kijelöl egy cellát a Megelőzők vagy a Követők oszlopban, már látja is a projekt összes tevékenységének listáját.

Elérhető: PowerPoint

További információ

Tevékenységek állapotának felmérése egy szempillantással

A ütemterv sávjain feltüntetheti a tevékenységek nevét és dátumait, hogy gyorsan be tudja mutatni a projektterveket és a folyamatban lévő munkát.

Elérhető: PowerPoint

Villámgyors diagramkészítés

A Szervezeti, az Ötletgyűjtési és az SDL diagramsablon új alapdiagramokkal gazdagodott, melyek megkönnyítik és felgyorsítják a diagramkészítést.

Elérhető: Visio

Életre keltheti ötleteit

Az új webhelysablonok ideálisak arra, hogy a tényleges tervezési folyamat előtt durva tervvázlatokon bemutassa az ötleteit.

Elérhető: Visio

További információ

Akadálymentességi problémák javítása egy kattintással

A nemzetközi szabványok frissített támogatása és a praktikus ajánlatok révén az Akadálymentesség-ellenőrző minden korábbinál jobb lett a dokumentumok akadálymentessé tételében.

Elérhető: Word, Excel, PowerPoint, Outlook

További információ

Hasznos hangok fokozzák az akadálymentességet

A hangjelzések bekapcsolása után könnyebben eligazodik munka közben. A hangjelzések a hangeffektusok közé tartoznak, és a Beállítások > Könnyű kezelés területen érheti el őket.

Elérhető: Word, Excel, PowerPoint, Outlook

További információ

Forrás: Microsoft

| 2018-11-20. | Vissza |

Partnereink:

Rövid hírek:

2021. október 16.

Oldalunkon jelenleg:
   22 db konfiguráció
Árjegyzékünkben:
   1258 db termék és
   1091 db notebook található.

Minősítéseink: